Gratis verzending vanaf € 50

Wie trendy zegt, denkt onmiskenbaar Pupa! Het Italiaanse make-upmerk kiest voor modern en gedurfd zonder toe te geven op kwaliteit. Sinds de oprichting in 1976, is Pupa sterk geëvolueerd van een make-upmerk voor tieners tot een echt beautymerk voor vrouwen die houden van kleur, design, stijl en elegantie.

Revolutionaire producten & levendige kleuren


Pupa-klanten worden vaak beschreven als zelfbewust, gepassioneerd, creatief en met gevoel voor mode, fashion en design. Ze zijn trouw aan hun voorkeur voor niet-conventionele schoonheid, ze volgen de mode en willen gewoon de beste make-up waarmee ze zichzelf kunnen uitdrukken. Pupa speelt hierop in door te beantwoorden aan al hun schoonheidsverlangens!

Het rood van Pupa symboliseert niet alleen passie en vitaliteit maar ook de belangstelling voor krachtige en kleurvaste tinten en hedendaagse kleurengamma's, waarin elke vrouw zich kan vinden. Pupa ontwikkelt make-up met een hoog pigmentgehalte voor een perfecte look en een langdurig resultaat.

Het uiterst complete basis make-upgamma omvat fond de teint, gezichtspoeders, zonnepoeders, concealers, blush, all-overproducten, mascara's, oogschaduw, oogpotloden, eyeliners, lippenstift, lipgloss, lippotloden, make-upborstels, primers, ...

Alle Pupa-make-upproducten zijn hypoallergeen en dermatologisch getest, wat een extreme tolerantie garandeert. De vooruitstrevende cosmetische formules zorgen ook voor een aangename textuur en een comfortabel gevoel, zowel tijdens het aanbrengen, als het dragen van de make-up. Dat maakt van Pupa meteen het voorkeursmerk van zowel professionele visagisten als consumenten die er dag na dag gewoon goed willen uitzien!